Restaurantet e përzgjedhura

Hapur

SushiCo

Sushi

Luan Haradinaj Prishtine Qendra

 • Dërgesa
 • Marrja
 • DineIn
Mbyllur

Himalayan Gurkha Indian Food in Pristine

Aziatike, Pule, Kineze, Të shëndetshme, Indiane, Vegjetariane

UCK Pristina Qafa

 • Dërgesa
 • Marrja
 • DineIn
Mbyllur

Furra Tanore

Furre, Ëmbëlsira, Pica, Sanduiç, Tradicionale

Rruga B Prishtina Bregu I Diellit

 • Dërgesa
 • Marrja
 • DineIn
Mbyllur

Agora Food & Coffee

Amerikane, Hamburgera, Pule, Ëmbëlsira, Të shëndetshme, Pica, Sanduiç

Sadik Bekteshi Prishtine Dardania

 • Dërgesa
 • Marrja
 • DineIn
Mbyllur

Famiglia Pizzeria

Makarona, Pica, Sallata, Sanduiç

Fehmi Agani Prishtine Qendra

 • Dërgesa
 • Marrja
 • DineIn
Mbyllur

Home Restaurant

Hamburgera, Grill, Kineze, Ëmbëlsira, Të shëndetshme, Indiane, Italiane, Meksikane, Ushqime mesdhetare, Lindjes se mesme, Qebapa, Sanduiç, Ushqime deti, Tradicionale, Vegjetariane

Migjeni Pristina Qafa

 • Dërgesa
 • Marrja
Mbyllur

Green & Protein

Gluten-free, Të shëndetshme, Keto-Diet, Sallata, Vegane, Vegjetariane

Rexhep Luci Prishtina Qendra

 • Dërgesa
 • Marrja
 • DineIn
Mbyllur

Pizza Crust

Hamburgera, Pule, Pica, Sallata, Sanduiç

Enver Maloku Pristina Lagjja e Spitalit

 • Dërgesa
 • Marrja
 • DineIn
Hapur

Sach Pizza

Hamburgera, Ëmbëlsira, Italiane, Lindjes se mesme, Pica, Sallata, Sanduiç, Vegjetariane

Luan Haradinaj Prishtina Qendra

 • Dërgesa
 • Marrja
 • DineIn

Restaurante të reja

Si funksionon

Merre ushqimin e preferuar në vetëm 4 hapa të thjeshtë.

Kërko

Gjej të gjitha restaurantet afër jush

Zgjedh

Shfleto qindra meny për të gjetur ushqimin që juve ju pëlqen

Porosia

Ushqimi përgatitet dhe transportohet tek dera juaj

Shijo

Enjoy your meal!

Kupohajna në mobilin tuaj!

Merr aplikacionin tonë, është mënyra më e shpejtë për të porositur .

Abonohu në buletinin tonë